Ferestre pentru mansarda

Ferestre de mansarda cu articulare mediana VELUX

Ca producator al primelor ferestre de mansarda, livrate in 1942 la o scoala din Danemarca, VELUX a fost si ramane cu un pas inaintea dezvoltarii. Aspectul imbunatatit al ferestrelor este rezultatul aplicarii ultimelor noutati tehnologice, precum si al perfectionarii bazate pe o lunga experienta.

VELUX vine in intampinarea nevoilor fiecaruia, ferestrele sale adaptandu-se oricarui tip de acoperis; concepute in scopul valorificarii spatiului existent sub peretii in plan inclinat, ele reprezinta o imbinare perfecta intre functionalitate si un design modern si elegant fiind un simbol al calitatii si bunului gust.

Ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate perfecta de a crea o atmosfera unica si atractiva in casa dumneavoastra. Beneficiati de lumina naturala, putand opta pentru nelimitate variante de amenajare.

Ferestre de mansarda Fakro

Categoria Standard este cea mai agreata solutie din gama ferestrelor de mansarda. Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului.

Manerul de actionare montat in partea de jos a ferestrei asigura o operare usoara si blocarea in doua pozitii de intredeschis in vederea aerisirii. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei, face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura luminarea mai buna a incaperilor.

Caracteristici:

  • lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit cu un strat de lac acrilic;
  • maner de actionare gama „Standard” montat in partea de jos a ferestrei, (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);
  • articulare mediana;
  • montajul se face impreuna cu rama de etansare, pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°;
  • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;
  • dotate cu doua garnituri de etansare si clapeta de aerare V10,
  • geamul termopan U2 (4H-16-4T) asigura cei mai buni coeficienti de izolare pentru aceasta categorie: Ugeam = 1,1 W/m K si Ufereastra = 1,4 W/m K;
  • garantie 10 ani.

Rulourile interioare dau personalitate spatiului interior si combina functionalitatea cu designul. Sunt usor de instalat si utilizat iar paleta larga de solutii si culori ne da posibilitatea de a face alegerea potrivita pentru a crea atmosfera dorita in absolut orice incapere. In plus, o buna parte din accesorii sunt disponibile si in varianta electrica.

DISTRIBUIȚI