Servicii de asistenta tehnica acoperisuri

Oferim servicii gratuite de consultanta si asistenta tehnica. Noi punem la dispozitie cunostintele si experienta noastra pentru a aduce clientilor nostri cele mai bune solutii tehnologice.

Un sistem complet de acoperis inseamna mai mult decat o invelitoare. Alege un sistem pentru acoperis recomandat de catre noi si vei castiga eficienta; pe langa calitatea tehnica, siguranta, facilitatile la montaj si intretinere sunt avantaje importante.

Asigura-te ca acoperisul tau este frumos si te deserveste bine – alege un sistem complet pentru acoperisul tau! Sistemul complet pentru acoperis contine: invelitoare, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii de inchidere si etansare, accesorii de siguranta, calcule si design de specialitate, consultanta tehnica, evaluarea proiectelor de renovare, montaj, garantie si post garantie.

Cu o experienta vasta in montajul sistemelor complete de acoperis  va punem  la dispozitie personal calificat pentru asistenta la montaj. Oferim suport tehnic in timpul montajului  sistemului de jgheaburi si burlane, ferestrelor de mansarda, panourilor solare, invelitorii etc.

DISTRIBUIȚI