vineri, iunie 14, 2024

ACOPERISURI METALICE RUUKKI

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.

Portofoliul Ruukki include o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri: tigle metalice, tabla plana prefaltuita model clasic, tabla plana faltuita manual sau tabla cutata (profile trapezoidale).

Cu siguranta vei gasi in oferta Ruukki optiunea perfecta pentru casa ta, indiferent daca aceasta este moderna sau traditionala.

Ruukki inoveaza continuu si lanseaza pe piata tigle metalice si profile prefaltuite originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international, care apoi sunt copiate de alti producator. Forma si aspectul copiilor realizate de acestia imita produsele Ruukki, insa forma profilului rezultat,  calitatea materiilor prime folosite, tehnologiile de productie  – fac o mare diferenta intre profilul original Ruukki si imitatiile din piata. Ruukki isi asuma intreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitate si originalitatea produselor pe care le produce, oferind garantii extinse de pana la 50 ani si durata adecvata de viata.

Pentru un acoperis durabil si de calitate – alege Ruukki. Alege originalul.

CLASSIC D

CALITATE SI DURABILITATE, LA SUPERLATIV

Modelul de acoperis Ruukki Classic® D are un aspectul elegant, modern si distins, fiind potrivit atat pentru casele noi cat si cele renovate, unde se doreste pastrarea stilului traditional.
Este recomandat in special pentru acoperisurile cu panta mica.

Ruukki Classic® D are linii fine si elegante pe suprafata profilului, fapt care aduce o nota distinsa acoperisului.  Prezinta un mod constructiv inteligent care faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

Este disponibil in Clasele de Calitate:
– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
– Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.

CLASSIC C SILENCE

SILENTIOZITATE, ELEGANTA SI PRESTANTA

Modelul Ruukki Classic® C Silence asigura acoperisului casei tale etanseitate sporita, durabilitate si o estetica aparte. Stratul de membrana fono-absorbanta lipit pe interiorul profilului preia vibratiile acoperisului si asigura izolatie fonica suplimentara, conferind astfel silentiozitate maxima.

Ruukki Classic® C Silence se distinge prin linii curate, armonioase si prezinta un mod constructiv inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza timp indelungat aspectul si culoarea, avand rezistenta sporita la actiunea factorilor de mediu sau a radiatiilor UV.

Este disponibil in Clasele de Calitate:

Ruukki 50 Plus – garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
Ruukki 40 – garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
Ruukki 30 – garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.
Video prezentare Ruukki Classic® Silence, produs in Finlanda
Video test de etanseitate profil de acoperis Ruukki® Classic
Video montaj sistem de acoperis Ruukki Classic® C Embosat Silence

CLASSIC C

STIL SI PRESTANTA, LA SUPERLATIV

Tabla prefaltuita Ruukki Classic® C este ideala pentru lucrarile de renovare sau pentru acoperisurile caselor noi, pastrand amprenta traditionala a cladirii combinata cu aspectul elegant, modern si distins.

Modul de imbinare al foilor de tabla model Classic® C asigura acoperisului etanseitate, durabilitate si o estetica aparte. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.

Este disponibil in Clasele de Calitate:
– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
– Ruukki 30 – cu garantie tehnica 30 ani si garantie estetica 10 ani

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.
Video montaj sistem de acoperis Ruukki Classic C Embosat Silence
Video test de etanseitate profil de acoperis Ruukki Classic

CLASSIC C EMBOSAT SILENCE

CEL MAI SILENTIOS ACOPERIS METALIC DIN CATE AU EXISTAT VREODATA

Ruukki Classic® C Embosat Silence este o invelitoare metalica ce imbina perfect toate avantajele unui acoperis de ultima generatie:

– SILENTIOZITATE MAXIMA – 
are strat din membrana fono-absorbanta lipita pe interiorul profilului, care preia vibratiile si asigura izolatie fonica suplimentara intregului acoperis
– DURABILITATE SI ELEGANTA – suprafata embosata ofera acoperisului o mai buna planeitate, rezistenta superioara si un aspect estetic de neegalat
– MONTAJ FACIL – prezinta un mod constructiv inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina
– VERSATILITATE – este recomandat atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele in curs de renovare, cu panta acoperisului mai mare de 1:7
– CEA MAI MARE PERIOADA DE GARANTIE: 50 ani

Acoperisul Classic® C Embosat Silence este disponibil in Clasa de Calitate Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.
Video montaj sistem de acoperis Ruukki Classic C Embosat Silence

CLASSIC C EMBOSAT

Trainic si elegant, acoperisul din tabla plana prefaltuita Classic® C Embosat pastreaza arhitectura traditionala a cladirii, indiferent daca este constructie noua sau renovata.

Classic® C Embosat prezinta suprafata embosata (micro – profilari) conferindu-i acoperisului planeitate, o mai buna durabilitate, proprietati fono-absorbante imbunatatite si un aspect estetic de neegalat. In plus, acoperisul Classic® C Embosat:
– este usor de instalat
– se intretine facil
– are greutate redusa
– este disponibil in sistem complet, etans, functional
– prezinta finisare si calitate superioara

Acoperisul Classic® C Embosat este disponibil in urmatoarele Clase de Calitate:
– Ruukki 50 Plus – cu garantie tehnica 50 ani si garantie estetica 20 ani
– Ruukki 40 – cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani

Acest produs se poate valuri in timpul montajului.

Video montaj sistem de acoperis Ruukki Classic C Embosat Silence