vineri, iunie 14, 2024

TABLA PREFALTUITA CLICK SI FALTZ

Tabla prefaltuita– cu variantele: Click si Faltz – este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna.

Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului (4o-5o). In plus are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si repede.

Diferenta dintre cele doua variante de tabla faltuita: Click si Faltz, consta doar in modalitatea de montare. Din punct de vedere estetic, nu exista nicio diferenta intre cele doua produse. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce se transpune intr-o asamblare rapida, iar tabla prefaltuita Faltz se monteaza prin dubla faltuire, ceea ce inseamna etanseitate foarte buna.

Pe baza unui plan al invelitorii, furnizat de dvs. sau de montator, Coilprofil optimizeaza necesarul de materiale prin producerea foilor de tabla plana faltuita la lungimile mentionate in schita acoperisului, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si implicit a costurilor.

DATE TEHNICE CLICK


Sectiune profil Click:

DATE TEHNICE FALTZ


Sectiune profil FALTZ: